Kurk op de muur

Kurk op de muur

Kurk? Nee joh, dat is iets van vroeger. Veel te vaak gehoord op een feestje, tennisclub of bijeenkomst.

Als ik dan een aantal foto’s laat zien van gerealiseerde projecten raken mensen vaak erg enthousiast en wisten ze niet dat er zoveel keuze is.

Je hebt inderdaad nog dat bruine prikbord kurk wat iedereen wel kent (wat nog steeds hip is overigens) maar ook kurkwanden waarmee je letterlijk een stukje natuur mee in huis haalt. Dat zijn de PuurKurk wandpanelen, puur stukken schors van de kurkeik.

Daarnaast hebben we verschillende vormen kurk, dus ook voor 3-D wanden kun je bij ons terecht. In uiteenlopende kleuren van blauw, groen, rood en zelfs goud en zilver!

Kortom, ben je zoekende naar iets nieuws voor op de muur, of ben je zoekende naar een wandafwerking die ook tevens de akoestiek kan verbeteren in je woonkamer, keuken, kantoor of slaapkamer. Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Kuiper 5 in Eersel.

Openingstijden? Daar doen we niet aan, we werken sinds Corona op afspraak en we merken dat klanten dit zeer op prijs stellen. We nemen alle tijd voor onze klanten en geven uitgebreid advies.

 

Muratto Design blocks beehive

puurkurk lacuna wandpaneel

Puurkurk victoria black wandkurkPuurkurk Virgem Porto wandkurk

Muratto Design blocks Stripes

 

Muratto Design blocks Hexagon

 

 

 

 

#wandkurk #kurkopdemuur #3Dwanden #3D #behang #ietsvooropdemuur #puurkurk #duurzaam #wandafwerking #akoestiekverbeteren #ietsopdemuur #prikbordopmaat #kleuropdemuur #ietsopdemuurvoorhetgeluid #akoestiekwanden #zachtmateriaalvooropdewand #muurbekleden #murenvoorzienvanbehang #behangvoorinkeuken #prikbord #showroom #eersel

 

 

 

© 2024 Puurkurk

Development: WebInWeb Design