Kurk van nu!

Waarom mensen nog altijd denken dat een kurkvloer iets van vroeger is.

 

Een kurkvloer is toch dat bruine van vroeger? Of mijn ouders hadden het ook…
Dat is wat ik vaak hoor als ik met mensen in gesprek ben over kurkvloeren.
Of ik nu aan school sta of op een feestje, mensen kennen kurk van vroeger en het klopt inderdaad dat de kurkvloeren vroeger vaak niet voorzien waren van kleur maar de kleur van de kurkboom zelf hadden, bruin.
Nu is het zo dat die kurkboom nog altijd hetzelfde product levert maar de ontwikkelingen op het gebied van kurk wel door zijn gegaan waardoor kurkvloeren nu niet alleen in bruin kleur te verkrijgen zijn maar gekleurd kunnen worden in bijna elk gewenste RAL kleur, als je tenminste voor de direct verlijmde kurkvloer gaat.

En dan zijn we er nog niet, naast de direct verlijmde kurkvloeren zijn er tegenwoordig ook zwevende vloeren, inderdaad net zo als bij een laminaatvloer click je de vloerdelen in elkaar.
Maar waarom zou je dan voor kurk kiezen hoor ik je denken.
Nou heel simpel; naast dat kurk aangenaam warm aan voelt aan de voetjes, geluidsisolerend is, veerkrachtig en anti-statisch is heb je niet alleen de keuze uit verschillende kurk dessins en kleurtjes maar is er ook nog volop keuze uit verschillende houtlook prints die niet van echt te onderscheiden zijn.

En dan heb ik nog een klein leuk weetje maar met grootst effect in de wereld: kurkbomen nemen CO2 op!
Dus jouw vlucht kun je compenseren als jij voor kurk kiest!

Voor meer info kom langs in onze showroom geopend op dinsdag en donderdag van 10:00 -14:00 uur of als een andere dag of tijd je beter schikt vraag dan naar de mogelijkheden.
Of kijk alvast op onze website www.puurkurk.nl en laat je verrassen.

  • Puurkurk Basque slate
  • Puurkurk Rustic fawn oak
  • Voorjaar al in zicht?

© 2024 Puurkurk

Development: WebInWeb Design