PuurKurk dé kurkspecialist

PuurKurk dé kurkspecialist

Met die zin zijn wij enkele jaren geleden begonnen omdat de kennis en informatie er al met de paplepel ingegoten is. Onze (schoon)ouders hebben jaren een kurkcentrum gehad in Eersel waar ook het leggen van de kurkvloeren uitgevoerd werd door hen.

In de loop der jaren zijn er meer kurk bedrijven bijgekomen die zich ook dé specialist noemen. Dat er meerdere bedrijven bijkomen zien wij als een voordeel. Er is bij de mensen nog te weinig kennis op het gebied van kurkvloeren en wandkurk en dat is jammer. Zeker gezien het feit dat kurk een natuurproduct is waarbij de boom niet gekapt hoeft te worden.
Waar wij als PuurKurk alleen anders in staan is dat andere bedrijven die zich nu ook dé specialist noemen, ook gaan stunten met prijzen en die zelfs kurk 24 uur na verzending in huis garantie bieden.

Waarom niet die kurk 24 uur leveringsgarantie en stuntprijzen voor PuurKurk?

Omdat het geen massa product is.
PuurKurk stunt niet met prijzen van producten die uit de natuur komen. Kurk is een duurzaam product, het komt tenslotte van de boom. De grondstoffen die nodig zijn om de van dit prachtig natuurproduct kurkvloeren en wandkurk te maken zijn duur en schaars.
Kurk 24 uur leveringsgarantie geven wij niet omdat wij werken met een groot assortiment en als wij kurk leveren, leveren wij de klant alles uit een productie batch om grote kleurverschillen te voorkomen. Het blijft tenslotte een natuurproduct. Onze leveringstermijn is over het algemeen ca. 1-2 weken.

Wat onderscheid PuurKurk van die andere kurkbedrijven?

Allereerst de kennis die wij overgekregen hebben van onze (schoon)ouders.
Daarnaast nemen wij graag de tijd voor onze klanten en luisteren naar welke wensen ze hebben en aan de hand daarvan adviseren wij welke kurkvloer of wandkurk het beste in hun interieur past. Als de klant bij ons de deur uit loopt moet hij tevreden zijn.

Beschikken wij over een vast montage-team. Wij plaatsen dan ook onze kurkvloeren en wandkurk bij onze klanten, door heel Nederland zowel zakelijk als particulier.
Ook net over de grens in België zijn wij werkzaam.

Of het nu om een kleine wand of vloer gaat of juist een hele grote wand of vloer, wij maken het graag. Vraag voor de mogelijkheden een vrijblijvende offerte op.

Gaan klanten graag zelf aan de slag met het plaatsen van een wandkurk of kurkvloer. Een greep uit ons assortiment vinden ze terug online in onze webshop.

Een handleiding hoe te werk te gaan wordt dan uiteraard meegeleverd.

PuurKurk dé kurkspecialist

PuurKurk dé kurkspecialist in Eersel

Collectie bestaande uit prikbordkurk, isolatiekurk, kurk op rol, kurkplaten, wandkurk, kurkvloer, prikborden, pinwall
Showroom is gevestigd aan de Kuiper 5 Eersel

In verband met Covid-19 alleen te bezoeken op afspraak op 0497-516900

© 2024 Puurkurk

Development: WebInWeb Design