Van de zon naar de kachel

De zomer is nu toch echt op zijn einde, langzaam aan wordt het al eerder donker waardoor de kaarsjes en kachel weer aan gaan.
Doordat we in deze periode vaker binnen zitten begint een eventuele verbouwing of verandering in huis vaak weer op te borrelen. Heeft u bij een eventuele verbouwing al eens gedacht aan een kurkvloer? Deze voelt aangenaam warm aan, is eenvoudig in onderhoud en anti-allergisch.

Welke keuze heeft u bij het nemen van een kurkvloer?
Kurkvloeren zijn te verkrijgen in een click-system dat wil zeggen dat het een zwevende vloer betreft die in elkaar geklikt wordt en na het leggen direct belopen kan worden en ook weer bij een eventuele verhuizing eenvoudig te verwijderen is. Deze “zwevende” vloeren zijn verkrijgbaar in diverse dessins – waaronder ook hout- en steendessins.

Puurkurk claw silver oak

En er zijn kurkvloeren die door een specialist direct op een betonnen ondervloer worden verlijmd en daarna worden voorzien van enkele laklagen.
De voordelen van deze “ direct verlijmde” vloeren zijn dat er gekleurd kan worden tot in elke gewenste Ral-kleur, zodat u uw vloer zo persoonlijk mogelijk kunt maken. En doordat deze vloeren direct op de ondergrond verlijmd worden ook geluiddempend en warmte isolerend zijn.

 

Verlijmde kurkvloeren

 

 

 

Wilt u meer informatie over kurkvloeren kom dan langs in onze showroom zodat wij u persoonlijke wensen kunnen bespreken en u een goed advies kunnen geven.

© 2024 Puurkurk

Development: WebInWeb Design