WISE by AMORIM

WISE by AMORIM

Klanten komen bij mij in de zaak voor een kurkvloer, na 5 minuten hoor ik dan al vaak dat ze niet wisten dat er zoveel mogelijkheden zijn met kurk.
De vele structuren en kleuren die met kurk mogelijk zijn.

Dan laat ik ze ook de WISE by AMORIM collectie zien. Een kurkvloer die je zwevend kunt leggen dat wil zeggen dat je deze in elkaar kunt klikken net als bijvoorbeeld een laminaatvloer maar dan bestaat deze helemaal uit kurk!

Deze zwevende kurkvloeren zijn al voorzien van een laklaag vanuit de fabriek dus geen onderhoud.

Omdat deze zwevende kurkvloeren volledig bestaan uit kurk kunnen ze ook in natte ruimte gelegd worden en zijn ze tevens goed toe te passen op vloerverwarming.

Dan zie ik ze de klant kijken naar de houtlook vloeren, “ maar dit is dan toch geen kurk?” hoor ik ze dan zeggen. “ Ja zeker is dat wel een kurkvloer”

Deze collectie vloeren is ook een uitgebreide hout-look collectie.
Je ziet dus hout maar je loopt op een kurkvloer! Dus je geniet van de voordelen van een kurkvloer maar je loopt op hout.

Wilt u nu meer te weten komen over kurkvloeren. Of het nu gaat om de traditionele plakkurk of juist over de zwevende (click) vloeren bij ons bent u aan het juiste adres. Onze showroom is gevestigd aan de Kuiper 5 in Eersel waar we de mogelijkheden en advies op maat kunnen geven.

In verband met Covid-19 werken wij momenteel alleen op afspraak, u kunt hiervoor bellen met 0497-516900.

En wist u dat u bij ons niet alleen de vloeren kunt kopen maar dat wij ook een legservice hebben? Vraag hier naar bij uw bezoek aan onze showroom.

 

WISE by AMORIM

 

 

 

 

 

© 2024 Puurkurk

Development: WebInWeb Design