Kurk & Interieur

Welkom op de algemene pagina van PuurKurk!
Via het uitvouwscherm kunt u uw keuze maken op het gebied van wandkurk, kurk op rol, onderhoudsmiddelen, lijmen en lakken.

Hieronder meer informatie over waar kurk zoal wordt toegepast en welke voordelen kurk heeft.
Ecologisch, trendy en duurzaam zijn kernwoorden van kurk.

Sterk & Warm, Nobel & Bewust, Stijlvol & Comfortabel, dat zijn een van de voordelen van kurk.

Architecten, interieurontwerpers, woningstylisten, projectinrichters, interieurbouwers, standbouwers, particulieren, bedrijven en vele anderen zijn voortdurend opzoek naar vernieuwende materialen die toegepast kunnen worden in hun woon en werkomgeving die voldoen aan de bovengenoemde criteria. Ook is er steeds meer vraag naar ecologische en of duurzame oplossingen.

Kurk zet meer dan ooit de trend in  huis. Voor elke woon of werkruimte zijn er verrassende mogelijkheden met kurk. Of je nu voor grote tegels of smalle parketstroken gaat, voor sobere vloeren of juist uitgesproken trendy en eigentijds.
Met kurk als vloer en wandafwerking in hotels en restaurants, congres en conferentiecentra, scholen, winkels, kantoren en woonhuizen haal je een stukje ongerepte natuur in huis dat 100% natuurlijk is en bovendien volledig te recyclen is. Ook verbeter je de akoestiek in een ruimte en is kurk warmte isolerend.

Heeft u, of begint u aan een project waar kurk in verwerkt kan worden?
Neem dan gerust contact met ons op en laat u door ons vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
En wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kurkvloeren en wandkurk, volg ons dan via Facebook, LinkedIn en Twitter.

Stap in de wereld van PuurKurk en laat je inspireren door de vele interieurideeën……

Op zoek naar de PuurKurkwandpanelen? Klik dan hier!

realcork02 logo