Authentica by Wicanders

Gezien de toenemende wereldwijde vraag naar ecologische bouwmaterialen heeft Wicanders de Authentica vloer op de markt gebracht. Een zwevende kurkvloer met een HPS toplaag.

Corktech Wicanders kurk puurkurkDe Corktech-technologie bestaat uit een uniek meerlagige structuur die gebruik maakt van de exclusieve eigenschappen van kurk. Kurk is een natuurlijke grondstof met ongeëvenaarde eigenschappen qua isolatie en schokabsorptie.
Kurk levert comfort, geluidsreductie, thermische isolatie en duurzaamheid.
De Authentica vloer is een combinatie van deze natuurlijke grondstof met moderne dessins.

Authentieke stijl
De Authentica vloeren zijn voorzien van prachtige hout- en natuursteendessins, variërend van een rustieke en klassieke uitstraling tot een steencollectie met zowel robuuste als subtiele stijlelementen. Met een combinatie van indrukwekkend realistische dessins en een geraffineerde reliëfwerking.
De Authentica vloeren met houtdessin hebben een afmeting van 1220 x 185 mm en met steendessin hebben een afmeting van 905 x 295 mm, met een dikte van 10,5 mm.Authentic zwevende kurkvloer

Weerbaarheid
De toplaag 0.55 mm dik is speciaal ontwikkeld voor zwaar loopverkeer,
met een harde toplaag die bestand is tegen krassen, vlekken en andere alledaagse
ongelukjes maar die niet glad wordt als deze nat wordt.
Authentica kan er een leven lang tegen, met 15 jaar garantie!

Duurzaamheid
De Authentica vloer hebben een kurklaag van 4 mm dik, afkomstig uit duurzame bronnen en strenge milieu-eisen voor de toplaagmaterialen, vormt Authentica een groen alternatief voor massieve hout-of steenvloeren.
Authentica is een duurzame ecologische keuze!