Stone Hydro by Wicanders

Puurkurk Stone Go

 

Het eerste dunne corktech-product voor zwevende installatie!

Hydrocork is de laatste verbazingwekkende stap vooruit in vloeren. De zwevende vloer met beperkte dikte van 6 mm biedt alle voordelen van corktech-vloeren. Met de allernieuwste technologie van Corktech wordt een innovatief board van composietkurk gemaakt, bestand tegen water en tegelijkertijd ongelofelijk stabiel. Toch heeft ook dit board de veerkrachtige eigenschappen en het ongeëvenaarde comfort dat alleen kurk kan bieden.

De dikte van 6mm maakt het product optimaal geschikt voor verbouwingen. Eenvoudig te zagen en te leggen. De sterke en gebalanceerde structuur vermindert resoneren als gevolg van onregelmatigheden in de ondervloer.

Hydrocork-board is waterdicht en zal niet opzwellen in contact met water. Hetzelfde product kan in alle ruimtes van een huis of gebouw gebruikt worden, waarbij het ook geschikt is voor omgevingen waar weinig onderhoud een voorwaarde is.

PressFit is een revolutionair compressiesysteem dat volledig profiteert van de verbazingwekkende eigenschappen van kurk – flexibiliteit, elasticiteit en samendrukbaarheid – als een kurk op een fles.

Bij plaatsing zorgt de kurken voor een interne spanning, voor een goede afdichting en een stabiele ligging.

Hydrocork-board is verkrijgbaar in 20 luxueuze houtdessins, schitterend voor zowel huishoudelijk als projectmatig gebruik.
Hydrocork-board afmeting 1225 x 145 mm met een 0.55 mm dikke toplaag.

© 2024 Puurkurk

Development: WebInWeb Design