Wood Resist Plus by Wicanders

Authentica by wicanders

 

Ecologisch

Gezien de toenemende wereldwijde vraag naar ecologische bouwmaterialen heeft Wicanders de Authentica vloer op de markt gebracht. Een zwevende kurkvloer met een HPS toplaag.

Corktech

De Corktech-technologie bestaat uit een uniek meerlagige structuur die gebruik maakt van de exclusieve eigenschappen van kurk. Kurk is een natuurlijke grondstof met ongeëvenaarde eigenschappen qua isolatie en schokabsorptie. Kurk levert comfort, geluidsreductie, thermische isolatie en duurzaamheid.De Authentica vloer is een combinatie van deze natuurlijke grondstof met moderne dessins.

Authentieke stijl

De Authentica vloeren zijn voorzien van prachtige hout- en natuursteendessins, variërend van een rustieke en klassieke uitstraling tot een steencollectie met zowel robuuste als subtiele stijlelementen. Met een combinatie van indrukwekkend realistische dessins en een geraffineerde reliëfwerking.
De Authentica vloeren met houtdessin hebben een afmeting van 1220 x 185 mm en met steendessin hebben een afmeting van 905 x 295 mm, met een dikte van 10,5 mm.

Opbouw vloer Authentica by Wicanders

© 2024 Puurkurk

Development: WebInWeb Design