Over ons

PuurKurk focust op kurk!!

Puurkurk showroom

PuurKurk anno 2012

PuurKurk is een bedrijf opgericht in november 2012 en verkoopt uitsluitend producten gemaakt van kurk.
Wij bieden met kurk een groen natuurproduct met unieke eigenschappen zowel qua looks als comfort.

Ons doel?

Kurk te ontdoen van het stoffige imago van de jaren tachtig en iedereen opnieuw kennis te laten maken met het mooie product kurk.

Welke producten heeft PuurKurk?

Ons assortiment bestaat uit kurkvloeren en kurkwanden. Wij verkopen niet alleen onze kurkproducten maar realiseren ook complete interieurprojecten met kurk.

Onze kurkproducten komen grotendeels uit Portugal en eventueel andere landen rondom het middellands zeegebied. In deze gebieden heeft men door de eeuwen heen grote kennis kunnen opbouwen over het verbouwen, oogsten en verwerken van kurk wat resulteert in kurkproducten van een zeer hoge kwaliteit.

Waarom kurk?

Kurk is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en recyclebaar.
Buiten dat kurk ecologisch verantwoord en duurzaam is, is het ook waterafstotend, antistatisch, onderhoudsvriendelijk  en voor vloeren en wanden ook warmte isolerend.
Kurk is eveneens een prima alternatief voor mensen die geen dierlijke producten willen gebruiken.

Mocht je nog niet ecobewust bezig zijn of er het kaartje “geitenwollensokken -gedoe” aan binden, dan wordt het de hoogste tijd voor een ware brainwash…………Laat je verrassen en inspireren op het gebied van mode, lifestyle en interieurs door PUURKURK.
En wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kurk, volg ons dan via Facebook, LinkedIn en Twitter.

Bezoek ook onze showroom. 100m² kurk plezier!

  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk

© 2021 Puurkurk

Development: WebInWeb Design