Projecten

Wandkurk Virgem Backing

Een hele wand bekleden is niet nodig, zie hier het mooie resultaat van een wand gedeeltelijk bekleden met wandkurk. Door de wandkurk op deze manier toe te passen breekt dit de ruimte en geeft het sfeer aan de ruimte.

Kurkvloer Desert Rustic Ash, Bergeijk

PuurKurk heeft bij een particuliere opdrachtgever de woonkamer voorzien van een prachtige zwevende kurkvloer voorzien van 3D houtlook print (Desert Rustic Ash). Deze vloer is gekozen om het uiterlijk van een houtenvloer en het comfort van een kurkvloer. Doordat de vloer de temperatuur van de ruimte aanneemt voelt deze vloer niet koud aan.

Wandkurk Virgem Porto, Valkenswaard

Bij een particuliere opdrachtgever heeft PuurKurk diverse wanden voorzien van de PuurKurk wandpanelen Virgem Porto. Een ware eyecatcher! Een verdere inrichting is gedaan door Kobe Interieur

Wandkurk Minichock, Amsterdam

In het kantoor van Dell in Amsterdam is onder andere de wandkurk Minichock gebruikt. De Minichock heeft een speels karakter wat in deze ruimte zeer goed tot zijn recht komt. Eveneens is deze kurk ook toegepast als geluiddemping in de ruimte.

Wandkurk Lacuna, Wijk aan Zee

Esmeeidee.nl heeft de PuurKurk wandpanelen Lacuna geadviseerd in deze ruimte. Het draagt niet alleen bij in de akoestiek maar ook krijgt de ruimte door de toepassing van deze wandkurk ook meer body. www.esmeeidee.nl

Kurkvloer Alba, Deurne

PuurKurk heeft bij een particuliere opdrachtgever de keuken voorzien van een schitterende kurkvloer (Alba). Door zijn gladde structuur is deze kurkvloer makkelijk in onderhoud.

Wandkurk Virgem Silver, Bladel

Bij een zakelijke opdrachtgever in Bladel is de wandkurk Virgem Silver in diverse ruimtes toegepast. In de keuken en kantoor is deze wandkurk vooral toegepast als wandverfraaiing en fungeert deze wandkurk in de wachtruimte eveneens als functioneel prikbord. Ideaal is deze wandkurk niet als prikbord gezien zijn dikte van 3 mm maar zoals u ziet, het kan wel!

Wandkurk Virgem Porto Terheijden

PuurKurk heeft bij partycentrum De Gouden Leeuw in Terheijden (nabij Breda) een prachtige wandkurk (Virgem Porto) gerealiseerd. De Gouden Leeuw is een partycentrum met verschillende vergader,- feestzalen en restaurant gedeelte. www.degoudenleeuwterheijden.nl

Wandkurk Maximo, Amersfoort

PuurKurk heeft in de Natuurwinkel in Amersfoort een schitterende wandkurk gerealiseerd (PuurKurk wandpanelen Maximo). Met deze eyecatcher haalt de Natuurwinkel een stukje natuur in huis.

© 2021 Puurkurk

Development: WebInWeb Design