Showroom

Puurkurk showroom

 

Laat je inspireren én adviseren op het gebied van kurkvloeren en wandkurk.

In Eersel, net onder de rook van Eindhoven vindt u onze studio/showroom waar u terecht kunt voor kurkvloeren en wandkurk. In onze studio/showroom presenteren wij u – aan de hand van stalenborden – de nieuwste trends en ontwikkelingen omtrent direct verlijmde kurkvloeren, zwevende kurkvloeren en wandkurk.

Je kunt in onze studio/showroom niet direct de goederen kopen en meenemen maar je kunt je hier oriënteren en door ons laten adviseren. Heeft u de keuze gemaakt, dan gaan wij de kurkvloer of wandkurk voor u bestellen. Zo bent u er zeker van dat u altijd de kurk uit één en dezelfde productie lijn heeft en niet met restpartijen waarin kleur en structuur verschillen in kunnen zitten.

Let op !

PUURKURK IS GEOPEND OP AFSPRAAK!

Corona de tijd dat we alles en iedereen op afstand moesten houden, waaronder ook onze klanten. Maar wat waren we blij dat we weer open mochten.
Tijdens deze persoonlijke afspraken kwamen we er pas achter hoe fijn dat het was dat wij alle tijd voor onze klanten konden hebben en ze ook met het juiste advies weer naar huis konden laten gaan.

We hebben dan ook besloten alleen op afspraak te werken.
Alleen persoonlijk advies zodat we onze klanten uitgebreid kunnen helpen en adviseren.

Laat je niet weerhouden om een afspraak te maken, ook al wil je vrijblijvend advies over kurkvloeren en wandkurk.
Beter goed advies dan een half advies!

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met kantoor op 0497-516900 of een email sturen naar info@puurkurk.nl als wij niet bereikbaar zijn, zijn wij in gesprek met klanten in de showroom. Spreek dan gerust het antwoordapparaat in, dan bellen wij u terug.

Bereikbaarheid
Onze studio/showroom is in het zuiden van Nederland (net onder Eindhoven) gelegen, u neemt afslag 30 van de A67.  Bij de afrit gaat u linksaf en bij de rotonde rechts. Bij de ovotonde neemt u de eerste afslag en dan bent u op Industrieterrein de Haagdoorn. U neemt de eerste afslag rechts en dan zijn wij aan linkerkant van u gevestigd.

Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk

© 2023 Puurkurk

Development: WebInWeb Design