Showroom Eersel

Puurkurk showroom

 

Showroom Eersel

Laat je inspireren én adviseren op het gebied van kurkvloeren en wandkurk.

In Eersel, net onder de rook van Eindhoven vindt u onze studio/showroom waar u terecht kunt voor kurkvloeren en wandkurk. In onze studio/showroom presenteren wij u – aan de hand van stalenborden – de nieuwste trends en ontwikkelingen omtrent direct verlijmde kurkvloeren, zwevende kurkvloeren en wandkurk.

Je kunt in onze studio/showroom niet direct de goederen kopen en meenemen maar je kunt je hier oriënteren en door ons laten adviseren. Heeft u de keuze gemaakt, dan gaan wij de kurkvloer of wandkurk voor u bestellen. Zo bent u er zeker van dat u altijd de kurk uit één en dezelfde productie lijn heeft en niet met restpartijen waarin kleur en structuur verschillen in kunnen zitten.

Let op !

PUURKURK IS GEOPEND OP AFSPRAAK!

Door alleen op afspraak te werken, kunnen wij klanten de volledige aandacht en deskundig advies bieden in een rustige omgeving.
Hiermee kunnen wij hun behoeften beter begrijpen en hen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes voor bijvoorbeeld wandkurk of een kurkvloer.

Bel voor het maken van een afspraak naar 0497-516900 of stuur een email naar info@puurkurk.nl

Laat je niet weerhouden om een afspraak te maken, ook al wil je vrijblijvend advies over kurkvloeren en wandkurk.
Beter goed advies dan een half advies!

Bereikbaarheid
Onze studio/showroom is in het zuiden van Nederland (net onder Eindhoven) gelegen, u neemt afslag 30 van de A67.  Bij de afrit gaat u linksaf en bij de rotonde rechts. Bij de ovotonde neemt u de eerste afslag en dan bent u op Industrieterrein de Haagdoorn in Eersel. U neemt de eerste afslag rechts en dan zijn wij aan linkerkant van u gevestigd ( Kuiper 3-5 Eersel).

Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk

© 2024 Puurkurk

Development: WebInWeb Design