Showroom

Puurkurk showroom

 

Laat je inspireren én adviseren op het gebied van kurkvloeren en wandkurk.

In Eersel, net onder de rook van Eindhoven vindt u onze studio/showroom waar u terecht kunt voor kurkvloeren en wandkurk. In onze studio/showroom presenteren wij u – aan de hand van stalenborden – de nieuwste trends en ontwikkelingen omtrent direct verlijmde kurkvloeren, zwevende kurkvloeren en wandkurk.
Je kunt in onze studio/showroom niet direct de goederen kopen en meenemen maar je kunt je hier oriënteren en door ons laten adviseren. Heeft u de keuze gemaakt, dan gaan wij de kurkvloer of wandkurk voor u bestellen. Zo bent u er zeker van dat u altijd de kurk uit één en dezelfde productie lijn heeft en niet met restpartijen waarin kleur en structuur verschillen in kunnen zitten, heeft te maken!

Let op ! in verband met het Coronavirus hebben wij besloten voorlopig alleen op afspraak te werken. De reguliere openingstijden komen hiermee dan ook te vervallen. Bij bezoek aan onze showroom vragen wij u aan de RIVM voorschriften te houden.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met kantoor op 0497-516900 of een email sturen naar info@puurkurk.nl als wij niet bereikbaar zijn, zijn wij in gesprek met klanten in de showroom. Spreek dan gerust het antwoordapparaat in, dan bellen wij u terug.

Bereikbaarheid
Onze studio/showroom is in het zuiden van Nederland (net onder Eindhoven) gelegen, u neemt afslag 30 van de A67.  Bij de afrit gaat u linksaf en bij de rotonde rechts. Bij de ovotonde neemt u de eerste afslag en dan bent u op Industrieterrein de Haagdoorn. U neemt de eerste afslag rechts en dan zijn wij aan linkerkant van u gevestigd.

Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk
  • Puurkurk wandkurk

© 2021 Puurkurk

Development: WebInWeb Design