Wandkurk

Puurkurk wandkurk

 

Wandkurk in Eersel

Wandkurk is het alternatief voor behang of verf!

Wil je het accent leggen op een muur in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met een wand van kurk trek je de aandacht. Een echte eyecatcher! Op die manier voeg je een vleugje luxe toe aan je interieur.  Of ben je op zoek naar een prikbord op maat voor in de (kinder)kamer of op kantoor? Ook dat kan uitstekend met diverse kurktegels.

Wandkurk heeft als voordeel dat het ook bijdraagt in verbetering van de akoestiek in de ruimte. Kurk is geen probleemoplosser als het om de akoestiek gaat maar kan een mooi steentje bijdragen in verbetering van het geluid in een ruimte. Overdrachtsgeluiden naar bijvoorbeeld de buren dat kan helaas niet worden weggenomen met wandkurk.

En wist u dat u wandkurk ook prima toe kan passen in een badkamer? Na plaatsing worden de kurktegels voorzien van enkele laklagen zodat ook schoonmaken eenvoudig is.

Wandkurk is er in diverse kleuren, structuren en diktes te verkrijgen. Prijzen gaan vanaf € 18,50 per m2. Wil je meer informatie of uitgebreid advies kom dan langs in onze studio/showroom. Hier kunnen we aan de hand van stalen met u de mogelijkheden bespreken.

© 2024 Puurkurk

Development: WebInWeb Design