Kurk op rol

Puurkurk Kurk op rol

 

Kurk op rol

Als je op zoek bent naar een heel groot prikbord een lange baan wilt maken als prikbord of juist een hele wand als functioneel prikbord wilt gebruiken dan is de kurk op rol ideaal! Er is keuze uit industriekurk en isolatiekurk op rol. Kurk op rol bestaat uit fijngemalen en geperste kurkkorrels.

De isolatiekurk op rol wordt veelal toegepast – de naam zeg het al – als isolatiemateriaal. Deze kurk is minder fijn geperst als de industriekurk waardoor deze iets minder sterk is als de industriekurk.

De industriekurk op rol wordt veelal toegepast voor het realiseren van een functioneel prikbord omdat deze kurk zeer fijn geperst is waardoor deze vrij glad is.

Zowel de industriekurk als de isolatiekurk kun je overschilderen met latex muurverf. Hierdoor haal je wel de geluiddempende werking die kurk heeft weg.

De isolatiekurkrollen hebben een rolbreedte van 1 meter met een dikte variërend van 2 tot 10mm dik.
De industriekurkrollen hebben een rolbreedte van 1 meter met een dikte variërend van 2 tot 5mm dik.

Daarnaast leveren wij ook kurkrubber op rol.

Kurkrubber is een mengsel van kurk en een NBR, EPDM, of SBR rubber als bindmiddel. Kurkrubber heeft een fijne structuur en laat zich gemakkelijk bewerken en is o.a. geschikt om oneffenheden in het oppervlak op te vangen.

© 2020 Puurkurk

Development: WebInWeb Design